A boncolás után sem tudni, hogyan halt meg Brian Laundrie

2 éve ezelőtt 205

Gabby Petito után vőlegényét, Brian Laundrie-t is holtan találták a hatóságok, így rendkívül nehéz munka vár a nyomozókra, hogy kiderítsék, mi történt a tragikus sorsú fiatal párral.

Brian Laundrie elfogásával a nyomozók közelebb kerülhettek volna annak a rejtélynek a megoldásához, hogy mi történt a vőlegényével országjáró körútra induló fiatal influenszerrel, Gabby Petitóval. A múlt héten azonban az FBI megerősítette, hogy holtan találták Laundrie-t is, így a hatóságoknak a maradék nyomokon kell elindulniuk.

Laundrie maradványainak boncolása nem vezetett eredményre, nem tudták kideríteni a haláleset módját vagy okát, így a maradványait most egy igazságügyi antropológushoz szállították - írja az NBC a család ügyvédjére, Steven Bertolinóra hivatkozva.

A CNN szerint a család úgy tervezi, hogy nem tartanak temetést, Laundrie maradványait elhamvasztják. Ahogy korábban is írtuk, Laundrie maradványai mellett az FBI talált néhány személyes tárgyat, például egy hátizsákot és egy jegyzetfüzetet. Ezek a tárgyak és a bűnügyi helyszínek kritikus fontosságúak lesznek a nyomozás során.

Bertolino korábban elmondta, a nyomozók a szülők segítségével bukkantak Laundrie maradványaira, azt viszont tagadta, hogy a család tudott volna arról, hogy a fiuk el akar tűnni. Bertolino azt is tagadta, hogy a szülők megállapodtak a nyomozókkal, hogy segítenek a keresésben, ő ugyanis ügyvédjükként kifejezetten azt tanácsolta számukra, hogy ne beszéljenek a hatóságokkal.

A nagy vihart kavaró ügyről ebben a cikkünkben foglalkoztunk:

Gabby Petitónak álomélete volt az Instagramon, a halálával viszont nem tud mit kezdeni a világ

A 22 éves Gabrielle Petito eltűnését szeptember 11-én jelentették be a szülei, tizenegy nappal azután, hogy vőlegénye, Brian Laundrie egyedül tért vissza közös, országjáró nomádtúrájukról. A nő holttestét négy nappal ezelőtt találták meg egy wyomingi nemzeti parkban, ám Brian Laundrie addigra eltűnt, a rendőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi, noha hivatalosan nem gyanúsítják semmivel.