A mesterséges intelligencia miatt késik a következő Terminátor-film

10 hónap ezelőtt 17

James Cameron háromszoros Oscar-díjas rendező, forgatókönyvíró egy új Terminátor-filmen dolgozik. A rendező azonban azt tervezi, hagyja növekedni a mesterséges intelligencia világát, mielőtt befejezi.

A Dell Tech World konferencián való nemrégiben történt megjelenésekor James Cameron elárulta, hogy valóban egy új Terminátor-film írásán dolgozik már körülbelül három hónapja.

arról is beszélt, hogy nem tervezi befejezni, amíg nem látja, hogyan alakul a mesterséges intelligencia fejlődése.

Amikor a rendező legutóbb az új Terminátor lehetőségeiről beszélt azt mondta, nem biztos benne, hogy egy újabb filmet terveznek. Ugyanakkor hozzátette: ha mégis készítene egy új Terminátor-filmet, az inkább a mesterséges intelligenciáról szólna.

„Ha csinálnék egy újabb Terminátor-filmet, és talán megpróbálnám újra elindítani ezt a franchise-t, amiről már tárgyalunk, de még semmi sincs eldöntve, akkor sokkal inkább a mesterséges intelligenciáról szólna, mint az őrült rossz robotokról” – árulta el Cameron 2022 decemberében a Wondery és az Amazon Smartless podcastjében való szereplésekor, amelyre a comingsoon.net emlékeztetett.