A Milan legyőzte idegenben a Juvét és ott lesz a BL-ben

10 hónap ezelőtt 29

Rovat: &nbspKülföldi foci Dátum:&nbsp29 máj

A Milan vasárnap este idegenben 1-0-ra nyert a hetedik helyen álló Juventus otthonában az olasz bajnokság 37. fordulójának zárómérkőzésén és kiharcolta a Bajnokok Ligája-indulást a következő szezonra. A 40. percben Davide Calabria remek beadása után Olivier Giroud fejjel vette be az ellenfél kapuját és mivel több gól nem született, így a Rossoneri 3 ponttal távozott Torinóból. Ezzel a győzelemmel a csapat egy fordulóval a vége előtt matematikailag is bebiztosította a BL-kvalifikációt.

JUVENTUS – MILAN 0-1
Időpont: 2023.05.28. 20:45
Helyszín: Allianz Stadium, Torino
Játékvezető: Maurizio Mariani
Gólszerző: Giroud (40.)
Sárga lapok: Cuadrado ill. Messias, Krunic

KEZDŐCSAPATOK:

JUVENTUS (3-4-3): Szczęsny; Gatti, Bremer (82′ Bonucci), Danilo; Cuadrado, Locatelli, Rabiot, Kostić (63′ Paredes); Di María (63′ Milik), Kean (73′ Iling-Junior), Chiesa. Cserék: Perin, Pinsoglio; Alex Sandro, Barbieri, Bonucci, Rugani; Miretti, Sersanti.

AC MILAN (4-2-3-1): Maignan; Calabria (86′ Kalulu), Thiaw, Tomori, Hernández; Tonali, Krunić; Messias (56′ Saelemaekers), Díaz (82′ Pobega), Leão (82′ Ballo-Touré); Giroud (86′ Origi). Cserék: Mirante, Tătăruşanu; Florenzi, Gabbia, Kjær; Adli, Pobega, Vranckx; De Ketelaere.

ÖSSZEFOGLALÓ:

Hamarosan…

KÉPGALÉRIA: