A Milan megtette első ajánlatát De Ketelaeréért

1 év ezelőtt 47

Egybehangzó információk szerint a Milan vezetősége ajánlatot nyújtott be Charles De Ketelaere játékjogáért a Club Brugge-nek, ráadásul Stefano Pioli már egyeztetett a játékossal is.

Folyamatban van a munka a Casa Milanban a nyári mercato kapcsán és úgy tűnik, hogy Paolo Maldiniékat abszolút meggyőzte De Ketelaere, aki az első számú célponttá vált a támadó-középpályás poszt megerősítése érdekében. A klub már akcióba lendült és megtette a szükséges lépéseket.

Fabrizio Romano és Gianluca Di Marzio arról számolt be, hogy a Milan vezetősége megtette első ajánlatát De Ketelaere játékjogáért. A piros-feketék mintegy 20 millió eurót plusz bónuszokat kínáltak a Club Brugge-nek a belga tehetségért.

Ugyanakkor a belga együttes ennél magasabb összeget szeretne kapni a 21 éves futballistáért, aki a legutóbbi szezonban 49 tétmeccsen összesen 28 kanadai ponttal zárt, méghozzá 18 gól és 10 gólpassz formájában. A MilanNews közlése szerint a Milan edzője, teljes vezetősége és a tulajdonos is egyetért abban, hogy De Ketelaere az ideális választás. A nagy potenciállal rendelkező fiatal játékos tökéletesen beleillik a projektbe.

Romano hozzátette, hogy zajlanak az egyeztetések a Milan és a Brugge között. De Ketelaere iránt a Premier League-ből is van érdeklődés, ugyanis a Leeds United is szeretné soraiban tudni a 2022/2023-as szezonban.

A Gazzetta információi szerint Stefano Pioli, a csapat trénere már beszélt De Ketelaerével.