A Slipknot frontembere szerint Kanye Westnek szakemberre lenne szüksége mentális állapota miatt

23 óra ezelőtt 1

Corey Taylor, a Slipknot frontembere komoly aggodalommal tekint Kanye West utóbbi időben megszaporodó médiamegnyilvánulásaira – írja az Index az Nme.com-ra hivatkozva.

Azt nem lehet pontosan tudni, hogy a rapper komolyan gondolta-e, hogy indul az amerikai elnöki címért vagy csak médiahekknek szánta. Az viszont biztos, hogy az utóbbi időben nem kevés furcsa dolgot állított: például szerinte

egyeseknek földönkívüli szupererejük van, és csak ezért nem ő a Föld leghatalmasabb embere, illetve megígérte azt is, hogy megválasztása esetén úgy vezetné az országot, mint a Fekete párduc című filmben a fiktív Wakandát.

Taylor szerint mindez csak messziről tűnik mulatságosnak, valójában komoly mentális problémákra is utalhatnak a nonszensz megjegyzések.

„Olyan ez, mint amikor valakinek idegösszeroppanása van. […] Egy dolog ezen a távolból röhögni, de más kérdés, ha valakinek közelről kell végignézni az összeomlását, pláne, ha olyasvalakiről van szó, akit ennyire sokan szeretnek, és akinek egyébként sok tettét nagyon is komolyan veszik. Szóval remélem, megkapja azt a segítséget, amire szüksége van”

– nyilatkozta a zenész.

Corey Taylor nem a levegőbe beszél: több helyen nyilatkozott már saját súlyos depressziójáról is.

[kapcsolodo]/kim-kardashian-bevallotta-tehetetlen-kanye-west-bipolaris-zavaraival-szemben/[kapcsolodo]