Bakayoko közel áll a Serie A újoncához

1 hónap ezelőtt 6

Rovat: &nbspKülföldi foci Dátum:&nbsp30 jan

Tiemoué Bakayoko mégis elhagyhatja a Milant a téli átigazolási időszakban.

Néhány nappal ezelőtt eldőlt, hogy Bakayoko nem csatlakozik a török élvonalbeli Adana Demirspor együtteséhez, miután meggondolta magát és visszautasította a törökök ajánlatát. Most újabb kérő van a láthatáron és a jelek szerint létrejön a klubváltás.

Fabrizio Romano, Gianluca Di Marzio és Daniele Longo egybehangzó beszámolója szerint Bakayoko közel áll ahhoz, hogy csatlakozzon az olasz bajnokság sereghajtójához, a Cremoneséhez.

Di Marzio szerint Bakayoko úgy döntött, hogy marad Olaszországban és elfogadta, hogy a szezon végéig csatlakozzon az újonc együtteshez. A következő órákban vélhetően megérkezik a Cremonese végső hozzájárulása a transzfer lezárásához.

A 28 éves középpályás játékjoga a Chelsea tulajdonában van és 2021 nyara óta csak kölcsönben szerepel a Milanban. Bakayoko az idei szezonban még nem lépett pályára.

Nico Schira jelentése a Bakayoko-transzferről: A Milan végleg szerződteti Bakayokót a Chelsea együttesétől (az angolok 10%-os részesedést szereznek a játékos jövőbeli átigazolási árára), majd a francia játékos aláírja a szerződésének felbontását és egy 6 hónapos szerződéssel, plusz 1,4 millió eurós fizetéssel csatlakozik a Cremoenséhez.