Bejelentette a Netflix: jön a Squid Game második évada

3 hónap ezelőtt 15

squidgame unit 104 1570-e1633493006524

A Netflix bejelentette, hogy második évada, sőt egy egész univerzuma lesz nagysikerű sorozatának, a Squid Game-nek. 

Az első évad egy lezártnak tűnő történet mutatott be, ezért sokak számára nem volt egyértelmű, hogy a sorozatnak lesz-e folytatása. A siker miatt azonban kihagyhatatlan ziccer lett volna, hogy ne vigyék tovább a Netflix eddigi legsikeresebb sorozatának brandjét. 

Ennek jegyében Ted Sarandos, a Netflix társügyvezetője arra a kérdésre, hogy lesz-e folytatás, azt mondta nemrég, hogy lesz bizony, sőt 

A Squid Game univerzuma még éppen csak elkezdődött

– mondta Sarandos. 

Most, a bejelentés után pedig azt találgatják a rajongok, hogy miről szólhat majd az új évad. Valószínűsíthető, hogy a történet továbbra is Dél-Koreában fog játszódni, de ennél többet még nem igazán tud senki sem jósolni.

Hwang Dong-hyuk, a sorozat rendezője egyébként már tavaly novemberben beszélt egy interjúban arról, hogy folytathatják a sorozatot. Elmondása szerint már akkor voltak arra vonatkozó elképzelések, hogy mi lehet majd a második évadban, ha elkészítik. 

Már megvan a fejemben, hogy mi lenne az alaptörténet, most épp a brainstorming szakaszában vagyunk.

– mondta akkor, hozzátéve: az első évad végén a Squid Game-et megnyerő szereplő is visszatérne a második évben. Elképzelhető, hogy valami Kill Bill-féle leszámolás vagy a sorozatban megjelenő disztópikus világának megdöntése lehet majd a karakter célja. 

(via GQ)

(Borítókép: Squid Game. Fotó: Netflix)