Belehalt a nagymama, hogy egy betörő a szeme láttára erőszakolta meg három unokáját

3 nap ezelőtt 2

[sz]Képünk illusztráció: Pixabay[sz]

Feltehetően szívroham végzett egy 71 éves dél-afrikai nagymamával, akit egy betörő fegyverrel arra kényszerített, hogy nézze végig, ahogy egyesével megerőszakolja három unokáját – írja a Daily Mail.

[kapcsolodo]megmentettek-a-nemi-eroszaktol-majd-ugyanazok-megeroszakoltak-egy-not-indiaban/[kapcsolodo]

A férfi álarcban tört be a család otthonába a KwaZulu-Natal tartományban található mindössze 230 főt számláló Impendle nevű településen. A támadó előbb az egyik hálószobába zárta a 19, 22 és 25 éves nőket.

Ezután egyesével kivezette őket a nappaliba, ahol a nagymamára pisztolyt szegezett, így kényszerítette arra, hogy végignézze, amint külön-külön megerőszakolja a lányokat.

[next]

Az idős néni végül belehalt a kínzásba. A rendőrség szerint az ijedtség és a sokkhatás együtt vezetett végül szívrohamhoz, ami végzett is a nővel.

Az eset két hónapja történt, de még nem akadtak a tettes nyomára. A rendőrök most ismét a lakossághoz fordultak, további tanúkat keresnek a tragédiával végződő hármas erőszak ügyében.

Dél-Afrikában világszinten is kimagasló a nőgyilkosságok aránya. Csak tavaly 2700 nőt és 1000 gyereket öltek meg, míg további 42 ezer nő ellen követtek el nemi erőszakot az országban.