Bevont jogosítvánnyal, ittasan, késsel az ülés alatt vezetett a miskolci Kurt Russell

2 éve ezelőtt 75

Még csak január eleje van, de lehet, hogy a miskolci rendőröknek már meg is volt a legdurvább közúti fogásuk. A Totalcar Híradója lerántja a leplet a kínai, ledes izzókról és jégkockává fagyott autókat is ajánl bambulásra.

Az már önmagában is durva, hogy valaki bevont jogosítvánnyal vezessen, de a miskolci szúrópróbán kiszedett miskolci sofőr további 5 (!) szabálysértést is elkövetett.

Bár szabálytalan a halogén helyére ledes izzót betenni, de a nagyobb fény reményében mégis sokan ezt teszik.

A tavaly év végén bejelentett költségvetési hiány csökkentése irányuló terv az Innovációs és Technológiai Minisztérium kiadásait is érinti, így felmerült a kérdés, hogy lesz-e a továbbiakban villanyautó támogatás.

Hiába készül jelenleg a BMW segítségével a Toyota Supra jelenlegi generációja, úgy tűnik, a japánok mindeközben egy nagyon hasonló jellegű önálló sportkocsit is fejlesztenek.

Egy Japánból Oroszországba tartó teherhajón történt nemrég, hogy a fedélzetre jutott víz és a -19 fokos hőmérséklet szó szerint jégkockává változtatta az ott utaztatott autókat. Bár a hajót figyelmeztették a körülményekre, ők inkább siettek, hogy elkerüljék a 2022 elején esedékes vámemelést.

miskolci Kurt Russell