Brutálisan elhízott Kim Dzsongun, már majdnem 140 kilót nyom

9 hónap ezelőtt 7

[sz]Fotó: MTI/EPA/Dél-koreai elnöki hivatal[sz]

Borzalmas egészségügyi állapotban van Kim Dzsongun dél-koreai diktátor, friss hírszerzési információk szerint már majdnem 140 kilogrammot nyom – írja a Blikk.

A dél-koreai Nemzeti Hírszerző Szolgálat (NIS) igazgatója, Kim Kju Hjun a parlament hírszerzési bizottsága előtt beszélt Kim elszabadult súlyáról, illetve arról, hogy nagyon komoly alvászavarral küzd. A diktátor súlyát néhány friss fotó alapján becsülték meg a mesterséges intelligencia segítségével.

A dél-korei hírszerzés szerint ráadásul Kim egyre több alkoholt és nikotint fogyaszt, gyakorlatilag függővé vált. Ennek jele, hogy Észak-Korea nagy mennyiségben importál külföldi cigarettát és kiváló minőségű snackeket.

Ju Szang Bum, kormánypárti képviselő a hírszerzési bizottság tagjaként megerősítette, hogy az észak-koreai hatóságok az elmúlt hónapban jelentős érdeklődést mutattak a legfrissebb orvosi információk iránt, ezek közé tartozik a zolpidem nevű gyógyszer is, amelyet jellemzően a magas rangú tisztviselők álmatlanságának kezelésére használnak.

„Tavaly év vége óta folyamatosan karcolások és zúzódások figyelhetők meg Kim Dzsongun kezén és karján, amelyeket gyaníthatóan allergia és a stressz okozta bőrgyulladás kombinációja okoz. Kim elnök május 16-i nyilvános szereplése során nagyon fáradtnak tűnt, szemei alatt feltűnő sötét karikákkal”

– ismertette a bizottság ülésen elhangzottakat Ju Szang Bum.

[kapcsolodo]mig-a-lakossag-ehezik-kim-dzsongun-lanya-kerek-arccal-szep-ruhakban-nezi-a-hadgyakorlatokat/[kapcsolodo]