Castillejo meggyógyult és újra edzésbe állt

1 hét ezelőtt 15

A Milanellóból érkező beszámolók szerint Samu Castillejo pénteken teljes értékű edzésmunkát végzett.

A Milan január 4-én bejelentette, hogy egy játékos pozitív tesztet produkált a csapatból, azonban a nevet az érintett futballista kérésére személyes okok miatt nem nevezte meg a klub. Ilyen esetben ha az illető nem ad felhatalmazást, akkor a klubja nem hozhatja nyilvánosságra. Mint később kiderült, Castillejo kapta el a koronavírust.

A MilanNews közlése szerint Castillejo pénteken csatlakozott a csapattársakhoz és megkezdte az edzést a kilenc napig tartó kötelező karanténja után. A jobb szélső támadó újra egészséges és a negatív tesztnek köszönhetően megkapta az engedélyt, hogy folytassa a sporttevékenységet.

Samu – a szintén negatív tesztet produkáló Davide Calabriához hasonlóan – újra Stefano Pioli rendelkezésére fog állni a hétfői Spezia elleni bajnokin. Jelenleg a Milan keretében egyetlen koronavírusos játékos van, nevezetesen Alessio Romagnoli.

A 26 esztendős támadó az idei szezonban mindössze 122 játékpercet töltött a pályán és 5 mérkőzésen kapott lehetőséget Alexis Saelemaekers és Junior Messias mögött.