ChatGPT: Sokak által várt fejlesztésekkel „okosítják” a népszerű chatbotot

3 hónap ezelőtt 9

Yusuf Mehdi ismertette a ChatGPT-t érintő fejlesztéseket

A Bing megtanítja a ChatGPT-t pontosan hivatkozni és naprakész válaszokat adni, az újításokat kedden jelentették be a Microsoft Build 2023 fejlesztői konferencián.

Eddig a ChatGPT-nek csak a 2021-ig megjelent információkhoz volt hozzáférése, ám az OpenAI chatbotja a Microsoft Bing keresőjével keresztezve már képes lesz naprakész válaszokat adni.

A Microsoft Build 2023 fejlesztői konferencián Yusuf Mehdi, a Microsoft alelnöke azt mondta, hogy a ChatGPT világszínvonalú keresőmotorral lesz felszerelve, így aktuális ügyekről is naprakész válaszokat tud majd adni.

Emellett az új fejlesztések nyomán a chatbot képes lesz pontosan hivatkozni a forrásaira, ami azért fontos előrelépés, mert sok felhasználó ezt tartja az egyik legnagyobb problémának a ChatGPT-vel kapcsolatban.

A továbbfejlesztett ChatGPT-hez egyelőre előfizetésre lesz szükség, de egy pluginen keresztül hamarosan bárki használhatja majd.

Forrás: Telex, Sky News

[kapcsolodo]par-egyszeru-mondattal-sikerult-meghackelni-a-chatgpt-t-a-trukkot-most-mindenkivel-megosztottak/[kapcsolodo]