„Csak így dünnyögtem, mint egy medve” – poénból összeragasztották a száját, mire a férfi megölte a viccelődőt

3 hónap ezelőtt 14

Előzőleg pillanatragasztóval kent össze egy sörösdobozt, hogy megviccelje ismerősét, de az nem nevetett, hanem, miután kinevették, úgy megütötte az őt megviccelő férfit, hogy az hanyatt esett, és beverte a fejét, majd a kórházban meghalt – hangzott el az RTL híradójában. A vádlott pszichés állapota miatt a büntetésére még nem tett indítványt az ügyészség.

“Mi lett volna, ha én azt a pillanatragasztót elnyelem? Egy mérgező anyag.”

Máig nem érti a vádlott, miért viccelte meg ismerőse azzal, hogy a sörösdobozát bekente ragasztóval: a heccnek tragédia lett a vége. Beismerte a bírónak, hogy mérgében úgy megütötte a belőle gúnyt űző férfit, hogy az később belehalt a sérüléseibe.

Az ügyészség halált okozó testi sértéssel vádolja a megtréfált férfit. Egy korábbi balesete miatt romlott a pszichés állapota, ezért az ügyészség szerint a vádlott nem tudta felmérni, mit tesz. Emiatt még nem tettek indítványt arra, mi legyen a büntetése.

“Odacsaptam neki egyet. Viszont azt nagyon sajnálom, részemről nem volt szándékos, hogy én olyat üssek rajta, hogy ő feladja a harcot.”

A vádlott szerint ismerőse részeg volt, ezért nem állta az ütést, szerinte ebből lett a baj. A bíróság több szakértőt is kirendelt az ügyben, tanúkat is meghallhatnak, ítélet leghamarabb ősszel születhet.