Hogyan lehet sikeres a TikTok-on? Titkok felfedése

2 éve ezelőtt 890

2021-ben csak a TikTok-ról beszélünk. Míg egyesek megvetéssel zárják le a videót, látva az alkalmazás címkéjét, mások sikeresen pénzt keresnek és növelik az elismerést az oldalon. Elmondjuk, hogy milyen technikára lesz szüksége ahhoz, hogy karriert kezdjen ezen a platformon, ha elhatározta, hogy "bejut a folyókba".

A megfelelő kamera rendszer kiválasztása

Az első dolog az, hogy vigyázzon a kamera rendszer felszerelésére. A professzionális kamerára nagy mennyiség felhelyezése értelmetlen - alig a felhasználók mennek a TikTok-ra a filmes tartalom kedvéért. A készüléknek azonban világos képet kell adnia nagy felbontásban, kellemes a szemnek. Szüksége lesz egy stabilizátorra is, amelynek köszönhetően a keret nem rángatózik. Útközben élőben közvetítheted!

Egyszerre két fontos elemet kombinálhat egy vivo V21-ben. Fő kamerája három modulból áll - 64, 8 és 2 megapixel. Az előlap 44 megapixeles, autofókusz funkcióval. Az okostelefon sajátossága, hogy mindkét kamera optikai stabilizátorral van felszerelve: a görgők minősége nagyságrenddel magasabb lesz, mint a boltban lévő kollégák.

Világítás kiválasztása

A megfelelő fény a sikeres videó második fontos összetevője. Az arcot és minden fontos tárgyat jól meg kell világítani. A legkisebb ellenállás útját választhatja, és csak a nap folyamán lőhet, miközben természetes világítás van. De ez a lehetőség jelentősen szűkíti a kreativitás helyét.

Ha a helyiség nem rendelkezik elegendő fénnyel a kiváló minőségű képhez, kapjon egy softboxot vagy egy gyűrűs lámpát. Előnyösebb, ha egy színbeállítással ellátott tartozékot vásárol - így megváltoztathatja a háttér árnyalatait. A szoba szokásos belsejét LED szalaggal és izzó jelekkel egészítheti ki. Ne félj sötétben lőni - a modern okostelefonok már régóta lehetővé tették ezt.

Például a vivo V21 háttérvilágítású éjszakai móddal rendelkezik az esti szelfikhez, ami javítja az éjszakai fényképek minőségét. Ezenkívül az okostelefon elülső kamerája optikai stabilizációval és kettős puha háttérvilágítással van felszerelve - két LED felelős érte. Ennek köszönhetően a bloggernek nincs szüksége softboxra, zseblámpára vagy más világítóeszközökre - a telefon képességei elegendőek az árnyékok lágyításához, a tükröződés hozzáadásához és az arc vagy a téma megvilágításához.

Hangfelvétel

Jobb, ha a görgőket fejhallgatóba szereljük - így azonnal észre fogod venni a hang hiányosságait. Előnyös és kiváló minőségű beépített mikrofon. Mivel a fejhallgatóra nemcsak a telepítés során, hanem a mindennapi életben is szükség van, a zajcsökkentés hasznos lesz. Ezért érdemes egy olyan modult venni, amelyben mindezek a funkciók lesznek.

A vezeték nélküli fejhallgató vivo TWS egyszerre két mikrofonnal van felszerelve: a főirányú és kiegészítő, amely szintén elnyomja a zajt beszéd vagy hangfelvétel során. Minden 25 mAh-s beépített akkumulátorban a készülék 19-26 órát dolgozik, figyelembe véve az ügy újratöltését. Ez elég ahhoz, hogy az egész napot ne aggódjon az ügy töltése miatt, és a szokásos ritmusban hajtsa végre terveit.

Képjavítás

A szép látvány létrehozásához nem szükséges a videószerkesztők fejlett felhasználójának lenni: az okostelefon beépített funkcióinak köszönhetően jó képet kaphat. A Vivo V21 szűrőkkel van felszerelve a fényképek javításához: 9 vállalati stílus, 19 féle egyszerű színkorrekció és 5 további fényhatás, valamint a bokeh hatás, amely képes beállítani intenzitását a felvétel előtt vagy után.

Ezenkívül az okostelefon szépségfunkcióval rendelkezik. Simítja a bőrt, fényesíti a bőrt és korrigálja az arcvonásokat. Ne felejtsük el a gyorsított és lassított felvételeket is. Az ilyen hatások magában a "tiktok" -ban vannak, de a kényelem érdekében használhatja az okostelefon beépített funkcióit.

Most fel van fegyverkezve mindennel, amire szüksége van, és elkezdheti létrehozni a jövőbeli találatokat.

Forrás: https://dle.hu