Két helyen nem lehet majd lehajtani az M3-asról

1 hónap ezelőtt 19

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán 9 és 11 óra között javítják a szalagkorlátot. A munkavégzés idejére a csomóponti lehajtókat lezárják, azokon keresztül nem lehet majd lehajtani az autópályáról.

A lezárás az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalát nem érinti - tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

  • Keddtől csütörtökig a 39-es és 54-es kilométerszelvények között további helyszíneken javítják majd a szalagkorlátot az autópálya mindkét oldalán.
  • Kedden és szerdán a Budapest felé vezető oldalon a 35-ös és 37-es kilométerszelvények között kátyúzást, a Vásárosnamény felé vezető oldalon az 52-es és 68-as szelvények között burkolatjelfestést is végeznek a szakemberek.

Ezen munkavégzések idejére, 8 és 16 óra között a forgalom az érintett szakaszokon egy sávra szűkül, továbbá 80 kilométer/órás sebességkorlátozást is bevezetnek.

A közútkezelő felhívta a figyelmet, hogy a munkálatokkal érintett szakaszokon hosszabb menetidővel kell számolni. A korlátozásokról, az aktuális forgalmi helyzetről ajánlott még indulás előtt tájékozódni a www.utinform.hu weboldalon, érdemes továbbá navigációs, közösségi autós alkalmazás használata - írták a közleményben.