Kiakadtak a Real Madrid szurkolói a kiesés után az ellenféllel nevetgélő Hazard-on

1 hónap ezelőtt 23

A filmeken jól látszik, hogy Hazard Kurt Zoumával és Édouard Mendyvel viccelődik. Alig néhány perccel azt követően, hogy véget ért a mérkőzés, amelyen a Real Madrid elveszítette esélyét a Bajnokok Ligája mostani sorozatában a döntőbe jutásra.

Josep Pederol, az éjszakai madridi tévéshow, az El Chiringuito műsorvezetője „második Bale-nek” nevezte Eden Hazard-t a felvételeket kommentálva, utalva arra, hogy korábban a januárban a Tottenhamnek kölcsönadott walesi futballistát is súlyos kritika érte amiatt, mert nem volt eléggé elkötelezett a Real Madrid iránt. Hozzátette, szerinte Hazard nem maradhat tovább a Real Madridnál.

Mi tagadás, a belga válogatott, részben sérülései miatt, eddig nem tudta igazolni, hogy megérte az érte kifizetett, majdnem százmillió eurós összeg. 2019. november 26-án, a PSG elleni mérkőzésen ütközött belga válogatottbeli társával, Thomas Meunier-vel, s abból azóta sem épült fel teljesen. Az elmúlt másfél évben tíz sérülése volt, 389 napon keresztül nem volt harcképes.

Zinédine Zidane szerint többet kellene játszania ahhoz, hogy visszanyerje önbizalmát és a régi formáját, de kérdéses, hogy erre mennyi lehetősége lesz a jövőben.