Leszállópályán kelt egybe az amerikai pilótapár, a menyasszony repülőgéppel érkezett

3 nap ezelőtt 3

[sz]Fotók: Northfoto/mediadrumworld.com[sz]

Egy ötnapos repülőshow alatt találkozott először Allison Leeward és Michael Marco még 8 évvel ezelőtt. A pár nap alatt gyorsan egymásba is szerettek, azóta már össze is házasodtak, de közös életük minden pillanata erősen kötődik a repülőgépekhez, írja a pilótapár a közös vállalkozásuk honlapján.

Már a 2012-es első találkozás alkalmával kiderült, hogy családjaik ezer szállal kötődnek egymáshoz. Randizni azonban csak egy évvel később kezdtek el, miután összefutottal a Sun N Fun nevű légiparádén.

[kapcsolodo]ot-ev-jaras-utan-felesegul-menne-egy-repulogephez-egy-berlini-no/[kapcsolodo]

A repülés iránti vonzódás mindkettejük esetében mélyen a családban gyökerezett: a 27 éves nő dédapja és testvére is pilóták voltak a II. világháború alatt, míg a nála két évvel idősebb Michael nagyapja egy B-24-es nehézbombázó pilótája volt ugyanakkor.

[next]

Később kiderült, hogy Allison nagyapja és Michael apukája is az apáik iránt érzett tisztelet miatt egy-egy ugyancsak világháborús P-51 Mustang típusú kísérő-vadászrepülőgép tulajdonosai voltak. Ráadásul gyakran repültek együtt is, amikor Allison és Michael még kisgyerekek voltak.

A két fiatal az évek alatt annyira egymásra hangolódott, hogy azóta már össze is házasodtak. A lánykérés természetesen szintén kapcsolódik a repüléshez: 2019. május 4-én hidroplánnal vettek közös repülés órát, melynek végén a folyón lebegve kérte meg Michael a lány kezét.

Miután Allison igent mondott, 10 hónapig készítették elő esküvőjüket, melynek fő témája a repülés volt. Végül idén februárban keltek egybe 100 vendég előtt a Leeward Air Ranch egyik leszállópályáján. A menyasszony stílusoson egy repülőgéppel érkezett meg a szertartás helyszínére, melyet az örömapák közösen vezettek.