Madonna és Beyoncé összegyúrta két slágerét, és megcsinálta a „királynők remixét”

1 év ezelőtt 87

A két énekesnek ez az első közös munkája, a Vogue-ból és a nemrég megjelent Break My Soulból adtak ki egy remixet.

Már elérhető a streaming szolgáltatókon Madonna és Beyoncé első együttműködése, amely stílusosan a Queens Remix nevet kapta – írja a Vulture. Az 1990-ben megjelent nagysikerű Vogue és a Beyonce legújabb, de máris problémás Renaissance című albumán szereplő Break My Soul összemixeléséből egy ütős diszkósláger jött létre.

Meglepő módon a két popsztár korábban még nem dolgozott együtt, habár elvileg mindketten nagy rajongói a másiknak. A madonnás változat egyébként már az ötödik remix, amely a Break My Soulból készült, a maradék négyben will.i.am., Terry Hunter, Honey Dijon, és Nita Aviance működik közre.

A 80-as évek meleg szubkultúrájából merítő Vogue-nak jót tett az aktualizálás, a jelenlegi remixben a recitatív rész szövegében a címlapsztárok felsorolása helyett Beyoncé ugyanis fekete művészek és a Paris Is Burning című dokumentumfilmből is ismert meleg bálkultúra akkori és mostani képviselőiről emlékezik meg. Azt már döntse el mindenki maga, hogy szükség volt-e ehhez a Break My Soul-ra is.