Magyarország-Észtország: 0:0 - kövesse élőben a hvg.hu-n!

1 év ezelőtt 35

Az év első válogatott mérkőzése, egyben Marco Rossi szövetségi kapitány ötvenedik meccse - a magyar válogatott Észtországgal játszik barátságos felkészülési mérkőzést.

Magyar dominanciával kezdődött a mérkőzés, azonban az első percekben nem sikerült áttörni az észtek 4-3-3-as formációval felálló csapatát. Bolla próbálta átemelni a kapust a második percben, azonban emelése messze elkerülte a kaput. Az észtek viszont a mérkőzés elején mintha nem is akartak volna labdát szerezni: magasan támadták le a magyarokat, de ez sem volt akadály Milos Kerkez előtt, aki - elsőként a mérkőzésen - a negyedik percben lőni is tudott. Hein védte a lövését. A meccs első szöglete azonban az észteké volt - viszont ez teljesen veszélytelen volt a magyar kapura.

A második észt szöglet viszont már veszélyes volt a magyar kapura: Paskotski fejelte kapura a labdát, a védelemnek kellett közbelépnie.

Orbán Viktor is gratulált Marco Rossinak egy olyan mérföldkőhöz, ahová nem sokan jutnak el a magyar válogatott szövetségi kapitányaként.