Marco Rossi szerint Szoboszlai Dominiknak előrelépés lenne Nápolyba igazolni

1 év ezelőtt 48
A hétvégén robbant az olasz sportsajtóban a hír, miszerint az élvonalbeli Napoli legújabb célpontja a magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik. A sajtóinformációk szerint a nápolyi csapat komoly áldozatokat is hajlandó lenne meghozni az átigazolás érdekében.

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint kifejezetten jó lépés lenne a Napoli Szoboszlai karrierjében, előrelépés lenne a nápolyiakhoz igazolnia – osztotta meg gondolatait az olasz szakember az itáliai sportmédiában. 

Hozzátette, Szoboszlai már most egy meghatározó német csapatban játszik, és kiváló alternatívája lennek Piotr Zielinskinek, amennyiben a hírekkel megegyezően a lengyel játékos a West Ham csapatához szerződne. 

A Corriere Dello Sport szerint , Szoboszlaiban a támadójáték feljavításának kulcsát látják a nápolyiak, így nagyjából 30 millió eurós vételárához akár áldozatokat is hajlandók lennének hozni.

A 21 éves magyar játékos jelenlegi piaci értéke a mértékadó Transfermakt szerint 28 millió euró, szerződése 2026 nyaráig érvényes a lipcseiekkel.