Meghan Markle ismét színre lép

2 éve ezelőtt 175

Minden jel szerint vége Meghan Markle szülési szabadságának, a sussexi hercegné rendezvények egész során lépett fel az elmúlt időszakban, most pedig újabb interjúval ad témát a követőinek és rajongóinak – és persze a királyi családnak.

Meghan Markle most Ellen DeGeneres show-műsorába ment el egy beszélgetésre, a felvétel csütörtökön kerül adásba az Egyesült Államokban – írja a Hvg.hu. A műsorvezető a Twitterre tett ki egy rövid teasert az interjúból. Ebben Meghan Markle a színészi karrierjének a kezdeti nehézségeiről anekdotázik.

A lot has changed since the last time Meghan, The Duchess of Sussex, was on the Warner Brothers lot. Don’t miss the rest of our interview tomorrow. pic.twitter.com/pBihJLf0um — Ellen DeGeneres (@TheEllenShow) November 17, 2021

A sussexi hercegné a férjével, Harry herceggel az oldalán nyolc hónappal ezelőtt adott nagyinterjút Oprah Winfrey-nek, akkor rasszizmussal vádolta meg a brit királyi családot, és azt állította, hogy nem törődtek a mentális egészségével.

Az egyelőre nem világos, hogy a mostani interjúban is számíthat-e további vádakra a királyi család.

Mindeközben II. Erzsébet királynő az egészségi állapotára és az orvosok tanácsára hivatkozva lemondta minden idei programját.