Megható szavakkal búcsúzott Tina Turnertől Elton John és Barack Obama is

4 hónap ezelőtt 9

[sz]Fotó: Zuma Press – Northfoto[sz]

Korábban írtunk róla, hogy 83 éves korában elhunyt a népszerű énekesnő, Tina Turner. A halálhír óta több híresség is elbúcsúzott a közösségi oldalán a zenésztől.

Többek között Elton John, Barack Obama, Mick Jagger és Mariah Carey is részvétét fejezte ki az énekesnő halála miatt – foglalta össze a hvg.hu.

“A világ egyik legizgalmasabb és vibráló előadóját veszítettük el. Egy valódi legenda volt a lemezeken és a színpadon is. Érinthetetlen volt. Részvétem Erwinnek és családjának. A legszomorúbb hír”

– írta a halálhír kapcsán Elton John az Instagram-oldalán.

A volt amerikai elnök is tisztelgett Tina Turner előtt, szerinte az énekesnő nyers, erős és megállíthatatlan volt.

“Megalkuvás nélkül mondta a maga igazát, és fejezte ki dalaiban az örömét, fájdalmát diadalban és tragédiában. A rajongókkal együtt mi is tisztelgünk a rock and roll királynője és egy olyan csillag előtt, akinek fénye soha nem fog elhalványulni”

– írta Twitter-oldalán Barack Obama.

“Valóban rendkívül tehetséges előadóművész és énekesnő volt. Inspiráló volt, melegszívű, vicces és nagylelkű. Sokat segített, amikor fiatal voltam, és soha nem felejtem el”

– emlékezett vissza Mick Jagger a közösségi oldalán.

Talán a leginkább szívhez szóló posztot Mariah Carey tette közzé.

“A legendás, ikonikus, díva és szupersztár kifejezések el vannak használva, de Tina Turner mindezt megtestesíti, sőt mást is: hihetetlen előadó, zenész és úttörő. Számomra mindig is örökké élni fog, és minden nő számára is példakép lesz. A zenéje továbbra is inspirálja a következő generációkat. Nyugodj békében, Királynő!”

– fejezte ki részvétét Mariah Carey a Twitteren.

The words legendary, iconic, diva, and superstar are often overused and yet Tina Turner embodies them all and so many more – an incredible performer, musician and trailblazer. To me, she will always be a survivor and an inspiration to women everywhere. Her music will continue to… pic.twitter.com/ur7djmFHnW

— Mariah Carey (@MariahCarey) May 24, 2023

[kapcsolodo]meghalt-tina-turner/[kapcsolodo]