Megszólalt Horváth Gréta férje a szakításuk után: „Van valakim!”

2 éve ezelőtt 297

Horváth Gréta váratlanul bejelentette az Instagram-oldalán, elválnak útjaik férjével, akivel hosszú évek óta alkotnak egy párt.

A szakítás bejelentését követően Horváth Gréta rengeteg bántó megjegyzést kapott. A kommentelőknek pedig Meggyes Dávid szólt vissza.

A férfi az Insta-sztorijában írt arról, hogy nejét nagyon megrázta az eset, és nem értik a sok rosszindulatú vádaskodást és üzenetet. Végül azt is elárulta, hogy a kapcsolatuknak ő vetett véget:

“Én döntöttem, én mentem el, én rúgtam fel az összes fogadalmam, amit Barinak tettem, és megértem, ha sosem fog megbocsátani. Van valakim! Miért őt bántjátok? Jobb feleséget, anyát, barátot, társat nem kívánhattam volna nála. Ez nem az ő hibája, ezt mindenki vésse a fejébe”

– írta. A szöveget felesége is megosztotta saját közösségi oldalán. Gréta a bejegyzéséhez azt írta még hozzá:

“Dávid nyilatkozata! Én természetesen tudom mi van még a háttérben. Esnek ki a csontvázak a szekrényből az elmúlt 4,5 évet illetően… döbbenetesen állok az egész előtt” – fogalmazott Gréta.

Horváth Grétát az Éjjel-nappal Budapest című sorozatból ismerhette meg a közönség. Később több tévéműsorban is szerepelt, például a Love Bistróban vagy legutóbb az újraindult Hal a Tortánban. Emellett műsorvezetőként és influenszerként is tevékenykedik, de a szépségápolás és a lakberendezés is fontos része az életének. Több esetben is szerepelt párjával, Meggyes Dáviddal, az Ázsia Expressz című kalandrealityt meg is nyerték.