Migránsok százai kopogtatnak Európa kapuján, korlátozhatják a meleg vizet Hamburgban, így készül a télre Nyugat-Európa

1 hónap ezelőtt 4

2022.07.05. 19:59

Izgis...

Múlt hétvégén migránsok két csoportja támadt egymásra lőfegyverekkel a magyar határhoz közeli szabadkai erdőben, a helyszíni beszámolók szerint két halott és több súlyos sérült is van, a rendőrség, a katonaság és a mentőszolgálat is nagy erőkkel vonult a helyszínre.

Új veszélyességi szintre lépett a migrációs nyomás, a migránsok egyre agresszívebbek, erőszakosabbak, felfegyverkeznek, és használják is ezeket a fegyvereket.”

– nyilatkozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Szabadkán, ahol szerb hivatali kollégájával, Nikola Selakoviccsal találkozott.

Hamburg, az Európai Unió legnagyobb városa, amely nem főváros, arra figyelmeztetett, hogy az orosz energiaválság okozta káosz miatt forró víz esetében már mennyiségi limiteket vezethetnek be háztartásonként – írta meg a napi.hu.

Jens Kerstan, a város környezetvédelmi szenátora a Welt am Sonntag című német lapnak szombaton azt mondta, hogy

Hamburg akut gázhiány esetén a napok bizonyos időszakaira korlátozhatja a meleg víz elérhetőségét és mennyiségét.”

– írja a Business Insider.

Valahogy nem jött be a korábbi klímahisztériában megígért zöldítés a nagy energiaszolgáltatóknál, mert még a szénhidrogénekkel működők sem tudtak megfelelő ajánlatokat adni a fogyasztóiknak. Jó tanácsokat viszont annál inkább.

Itt van rögtön az Ovo Energy, aki a nevéhez hűen „fantasztikus” ötletekkel próbálta megóvni ügyfelei pénztárcáját még az orosz-ukrán háború kitörése előtt:

Ölelgessék háziállataikat, egyenek zabkását vagy rendezzenek hulahoppkarika-versenyt

a gyerekeknek a fázós ügyfelek.