Mikróban próbált tojást buggyantani egy nő, szénné égett az arca

9 hónap ezelőtt 8

Shafia Bashir arra figyelmeztet másokat TikTok-oldalán, hogy kerüljék el azt a népszerű online receptet, amely szerint mikrohullámú sütőben kell elkészíteni a buggyantott tojást. Ő maga kipróbálta, és nagyon nem lett jó vége.

A 37 éves brit anyuka azt mondta, pontosan követte a receptben leírtakat: egy nyers tojást tett egy bögre forrásban lévő vízbe, amit aztán a mikróban melegíteni kezdett. Miután kivette a mikrohullámú sütőből a bögrét és beletett egy kanalat, a tojás szökőkútként az arcába robbant, súlyosan megégetve a bőrét.

„Szörnyű és gyötrelmes volt” – mondta Shafia a fájdalmas élményről.

A baleset után a brit nő megpróbálta lehűteni a bőrét a csap alatt, de végül a kórházban kötött ki. Szerencséjére nem alakult ki hegesedés az arcán, amely egy hónap alatt teljesen meggyógyult.

Lapozz a cikk folytatásához!

[next]

A tojás mikróban történő melegítéséről készült videók már egy ideje népszerű tartalmaknak számítanak a TikTokon, főként a látványos tojásrobbanások miatt. Ám Shafia most minden erejével igyekszik lebeszélni több mint 15 ezer TikTok-követőjét erről a „tojássütő” technikáról.

„Nem szeretném, ha bárki másnak át kellene élnie azt, amit nekem. Ez volt életem legkínzóbb fájdalma” – vallotta be a 37 éves anyuka.

Forrás: New York Post

[kapcsolodo]videon-ahogy-egy-nagy-porolycapa-varatlanul-kiemelkedik-a-tengerbol/[kapcsolodo]