Mila Kunisék a gyerekeiket is elvitték szavazni

1 hónap ezelőtt 12

új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!

Mila Kunisék a gyerekeiket is elvitték szavazni

Javában zajlik az elnökválasztás az Egyesült Államokban. A hírességek sorra osztják meg posztjaikat arról, mennyire fontos elmenni szavazni, és követőiket is arra biztatják, hogy semmiképp se hagyják ki.

A minap Mila Kunis és Ashton Kutcher is megjárták ezt az utat, ahová elvitték magukkal a gyerekeiket is. Ők persze még nem szavazhattak három-, illetve hatévesen, de a szüleik bizonyára már most szeretnék megmutatni nekik, mennyire fontos, hogy tegyenek a jövőjükért.

Minecraftben ismerkedhetnek a választási folyamattal az amerikai fiatalok

Build the Vote (Építsd a Szavazást) néven indítottak szervert a Minecraftben, azzal a szándékkal, hogy a fiatal amerikaiakat megismertessék a szavazási folyamattal és a voksolás élményével. 

A szerverre történő csatlakozás után a játékos rögtön az amerikai törvényhozás épületére hasonlító szavazóhelyiségben találja magát, ahol először is regisztrálni kell, hogy be tudjon lépni a szavazófülkébe. A játékosok azonban nem konkrét jelöltekre szavaznak, hanem a választási kampányokban felmerült kérdésekről, így a bevándorlásról, az igazságügyi rendszerről és a szocigazdasági reformokról.

A szerver készítői saját bevallásuk szerint is törekedtek a pártatlanságra, céljuk pedig az volt, hogy a játékosok eldöntsék, miként vélekednek ezekről a társadalmi kérdésekről. 

it's actually kind of wild it's taken this long for politicians/voting efforts to really hit games, but also deliciously ironic given the game industry's reluctance to do anything it deems political https://t.co/g960hGEWR0

— Megan Farokhmanesh (@Megan_Nicolett) October 26, 2020

Hamarosan apai örömök elé nézhet a Stranger Things sztárja

Úgy fest, jobb később, mint soha alapon 45 évesen apa lehet a Stranger Things Jim Hoppere. A színész felesége, Lily Allen ugyanis azt nyilatkozta, hogy ő készen áll rá, hogy újra gyerekek zsibongjanak a házban - szemlézte az interjút Perez Hilton.

Azt hiszem, lassan már szeretném, hogy gyerekeink legyenek. Főleg most, hogy Marnie már olyan nagy lett. Hiányzik, hogy kisördögök szaladgáljanak körülöttem

— mondta az énekesnő, akinek előző házasságából már van egy hét- és egy nyolcéves lánya.

Allen azt is hozzátette,hogy talán csak a hormonok beszélnek belőle.

Donald Trump fia már a 2024-es választásokra készül

Donald Trump Junior egy “Don Jr 2024” feliratú molinó előtt pózolt: az amerikai elnök fia ezzel tréfásan arra utalt, hogy 2024-ben majd ő méretteti meg magát republikánus színekben a választásokon – írja a The Guardian.

A 42 éves Trump Jr. már most aktív szerepet vállal apja kampányaiban, és a szakértők szerint nem lehetetlen, hogy idővel ő lesz majd apja politikai örököse.

2020-10-26 18 32 20-Donald Trump Jr. az Instagramon  „Hahahahaha

Fotó: donaldjtrumpjr / instagram