Nyissuk meg a nyarat szabadtéri borozással, pezsgőzéssel, a pünkösdi hosszú hétvégén!

4 hónap ezelőtt 11

A legjobb hazai borászatok és pezsgőpincészetek várják az érdeklődőket Budapest szívében, a Szabadság téren a második alkalommal megrendezett, ingyenes Belvárosi Bor & Pezsgő Fesztiválon május 24. és 29. között.

A Szabadság tér nagy, füves területeivel és árnyat adó fáival idén is tökéletes helyszínéül szolgál a rendezvénynek. Az esemény a legkiválóbb hazai borászatok és pezsgőpincészetek termékeivel, valamint izgalmas street food kínálattal várja az érdeklődőket, akik hangulatos, szabadtéri borozással, pezsgőzéssel nyithatják meg a nyarat a.

A rendezvényre a belépés ingyenes, a fogyasztás üveg fesztiválpohár megvásárlásához kötött.

Idén újra képviseltetik magukat az ország legjobb fiatal borászai!

A Junibort (Fiatal Borászok Egyesülete) azzal a céllal alapították, hogy egy olyan közösséget hozzanak létre, amely a jövő borászgenerációjának szakmai fejlődését biztosítja. A legfontosabb számukra, hogy egymást segítsék, és ezáltal egyre jobb és a fogyasztók által szerethető borokat készítsenek.

Szeretnék megszólítani a saját generációjukat a kulturált borfogyasztás és borkultúra ügyében, így nagy hangsúlyt fordítanak az ifjú borivókkal való kapcsolattartásra.

A Belvárosi Bor és Pezsgő Fesztivál kiváló platform arra, hogy a Juniborászok személyes jelenlétükön keresztül, még közelebb hozzák a fogyasztót és a termékeiket, így idén is találkozhatnak kedvenc borászaikkal a látogatók a DiVino standjánál.

A rendezvény online felületein tudtok informálódni, hogy melyik napon, melyik termelő tart fogadóórát.

Pezsgő jéggel?

A fiatal borászok mellett egy másik különlegesség is debütál a fesztiválon. Itt poharazzák először a Törley Pezsgőpincészet idei nagy dobását:

A Törley ICE igazi bevállalós újdonság a magyar piacon, hiszen kifejezetten jégre töltve az igaz.

Megjelenését különleges gerillakampány erősítette. Egy rejtélyes és hatalmas, négytonnás jégkocka jelent meg egy hete a Millenáris Széllkapu Parkban. Az olvadó műalkotás mélyén pedig egy 80 cm magas Törley Ice palack lapult.

A jégre töltött bor vagy pezsgő sok helyen még mindig tabunak számít, pedig meleg, nyári napokon igazán frissítő és kellemes ital. Tegyetek vele egy próbát ti is!

II. Belvárosi Bor & Pezsgő Fesztivál

Május 24-29.

Nyitvatartás:

Szerda: 12:00-00:00

Csütörtök: 12:00 – 00:00

Péntek: 12:00 – 00:00

Szombat: 12:00 – 00:00

Vasárnap: 12:00 – 00:00

Hétfő: 12:00-00:00

A belépés INGYENES, a fogyasztás üveg fesztiválpohár megvásárlásához kötött.

Prémium fesztiválpohár: 3499 Ft

Exkluzív fesztiválpohár. 4999 Ft

Helyszín:

Budapest, Szabadság tér, 1054

A fesztivál Facebook-oldala: https://www.facebook.com/borespezsgobudapest