Öt hónapos gyerekükkel egy szobában szeretkezik az ausztrál pár – nagyon kiakadtak rájuk a neten

1 hónap ezelőtt 14


[sz]Fotó: sallymustang/Instagram[sz]
Nagy felháborodást váltott ki egy ausztrál nő az Instagramon, aki elmondta, hogy férjével úgy szeretkeznek, hogy a pár hónapos babájuk is ott van velük a szobában.

Sally Mustang és párja, Mitch Globel szabad élet élnek és nyíltan beszélnek az intimitásról, a szexről is.

A művész feleség februárban adott életet közös gyermeküknek, és mint kiderült, egyáltalán nem szégyellnek az ő jelenlétében romantikázni egymással.

[kapcsolodo]/megcsalom-a-ferjemet-es-nem-banom-a-karantent-is-megszegte-egy-hazas-no-hogy-lefekudjon-valakivel/[kapcsolodo]

A 30 éves nő vasárnap egy Instagram-posztban beszélt erről, mint egy számára teljesen természetes dologról. A bejegyzés csak 12 óráig volt elérhető, mielőtt Sally végül törölte volna. A követői ugyanis eléggé kiakadtak ezen.

Sokan azt írták, a szexuális együttlét túl “felnőttes” dolog a kisgyerekek számára, akik fel sem fogják, mi történik ilyenkor, a kisfiúnak pedig problémái lehetnek emiatt később a szexualitással.

Az anya később egy újabb Instagram-sztoriban válaszolt a kritikákra. Azt írta, ő már régóta foglalkozik a szexualitással (van is egy “A szex művészet” nevű oldala, amit a párjával közösen vezetnek) és a szexuális traumáról is sokat tanult, ezért sajnálja, ha valakinek negatív tapasztalatai vannak, és megérti, ha egyeseknek vannak kétségei. Majd kifejtette, hogy

a szeretkezés (making love) alatt nem feltétlenül a szexet értette, hanem azt, hogy csókolóznak, ölelkeznek és masszírozzák egymást a férjével, vagyis olyan dolgokat csinálnak, amelyek számukra a szerelmet jelentik.

Current for the Mustangs. Adventures in our van – ‘Rosie Rickadee’. Chasing the winter sun so we can wear less clothes 🤷‍♀️. Lots of breastfeeding. Delusional tired but happy at the same time.

null

A kisbabájuk pedig bár ott van a szobában velük, de vagy alszik, vagy játszik, vagy az ágyon pihen, miközben ők a kanapén szerelmeskednek. Mindezt azzal is magyarázta, hogy a házukban egy nagy szoba van és szinte mindig ott töltik az idejüket.

[next]

“Egyáltalán nem ültetjük le és kényszerítjük őt arra, hogy nézzen minket. Úgy értettem a tegnapi posztomat, hogy a szabad szerelmet szabadon kell megélni, igenis meg kell csókolnunk és meg kell érintenünk a szeretteinket”
– írta Sally.

Sally and Azure Mustang ❤

null

Azt is hozzátette, hogy

szerinte a szoptatáshoz is nyitottabban kellene állniuk az embereknek. Neki az a célja, hogy másokat is bátorítson a nyitottabb, szabadabb életre,

de nem akart senkit sem megbántani a posztjával. Azt is elárulta, hogy azt végül azért törölte, mert őt és a családját is hevesen támadták, és negatív energiákat érzett ezzel kapcsolatban.

Sally és Mitch egyébként 2016-ban pont azzal váltak ismertté az Instagramon, hogy meglepő nyíltsággal engedtek betekintést a magánéletükbe. Rendszeresen osztottak meg részleteket a szexuális életükről és bohém kalandjaikról. 2017-ben aztán váratlanul szakítottak, pedig akkor már több százezer követőjük volt a képmegosztó oldalon. Később mégis visszataláltak egymáshoz, megegyeztek, hogy nyitott kapcsolatban folytatják tovább. 2018-ban Mitch aztán megkérte barátnője kezét, egy évvel később pedig össze is házasodtak. Idén februárban született meg a kisfiuk, Sally otthon, egy kádban hozta világra gyermekét. A nő azóta az anyaság szépségeiről és nehézségeiről is őszintén ír bejegyzéseiben.

Forrás: Daily Mail

[kapcsolodo]/azt-hiszik-rolunk-hogy-felunk-a-szextol-interju-a-magyar-aszexualis-kozosseg-ugyvivojevel-sulyok-viktoriaval/[kapcsolodo]