Pottyondy Edina: „Mindenki elkezdett a hegymászáshoz érteni egy olyan országban, ahol a 235 méteres városi púpot Gellért-hegynek hívják”

4 hónap ezelőtt 5

Múlt hét szombaton írtuk meg, hogy nem találta meg Suhajda Szilárdot a mentőcsapat, ezért befejezték a keresést a Mount Everesten. Az elhunyt hegymászó kapcsán természetesen rengeteg kommentelő indult be a közösségi oldalakon, emellett nem ment el szó nélkül az ismert humorista, Pottyondy Edina sem.

„A kommentelés nagy felelősséggel járó, komoly és szakrális dolog. Vegyük például Suhajda Szilárd esetét, felment a világ legmagasabb hegyére és nem jött le, ezek a tények. Mit tudunk még? Meghalt egy ember és a családja most gyászolja”

– kezdte legújabb Youtube-videójában Pottyondy.

„Mindenki elkezdett a hegymászáshoz érteni egy olyan országban, ahol egy 1000 méteres domb a legmagasabb pont, és ahol a 235 méteres városi púpot Gellért-hegynek hívjuk”

– tette hozzá a videóban Pottyondy Edina, aki szerint maga Suhajda Szilárd sem gondolta, hogy ő nagyszerűbb lenne mint az átlag, csak jó akart lenni abban, amit csinál.

„A legjobb hegymászó akart lenni” – tette hozzá a youtuber.

„Bennem, azt hiszem, sosem volt annyi merészség, hogy egy általam tökéletesen ismeretlen világról és magánemberi sorsról ilyen határozott véleményem legyen”

– mondta a témáról Pottyondy Edina.

A teljes videót itt lehet megnézni.

[kapcsolodo]visszaszolt-nacsa-olivernek-pottyondy-edina-gyava-vagy/[kapcsolodo]