Rekordszavazattal nyerte Boris Becker lánya a német tévés táncshowt

4 hónap ezelőtt 11

Anna Ermakova főleg azért vett részt a Strictly Come Dancing című műsorban, hogy szüleitől független, önálló identitást alakítson ki.

A teniszsztár, Boris Becker lánya rekordszámú szavazattal nyerte meg a brit Strictly Come Dancing németországi megfelelőjének döntőjét, írja a The Guardian. (A műsor a Magyarországon látható Dancing With The Starshoz hasonlít.) Anna Ermakova, a wimbledoni teniszbajnok és Angela Ermakova orosz modell 23 éves lánya péntek este Let's Dance című táncával nyerte meg a műsort. A kritikusok szerint „lélegzetelállító” volt a műsorsorozat alatt, 11 alkalommal kapott 30 pontot a zsűritől, ezzel megdöntve minden korábbi rekordot.

A Bild című bulvárlap szerint Ermakova főleg azért vett részt a műsorban, hogy szüleitől független, önálló identitást alakítson ki, és végre ne csak fogantatásának körülményei jussanak az emberek eszébe róla. (Anna Ermakova egy londoni étterem mosdójában lebonyolított futó viszonyból született.) „Mindenekelőtt meg akarta mutatni, hogy ő több, mint „az a lány…” – írja a bulvárlap. „Angliából jöttem Németországba táncolni. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire tárt karokkal fogadnak” – mondta a nő a show műsorvezetőjének.

Boris Becker videóüzenetben dicsérte a lánya teljesítményét. „Bármi is történik, máris meghódítottad a németek szívét. A tehetséged, a fegyelmed, a teljesítményed és még sok más – a személyiséged csodálatos. Nem is lehetnék büszkébb” – mondta az egykori teniszedő, aki annak idején csak a DNS-teszt eredménye után ismerte el lányának Ermakovát. Beckert egyébként tavaly decemberben engedték ki az angliai börtönből, ahol 8 hónapot ült le a kiszabott két és fél éves büntetéséből, amit vagyona egy részének eltitkolása miatt kapott.