Saját fia gyerekét fogja megszülni az amerikai nagymama, aki 56 évesen vállalta a béranyaságot

1 év ezelőtt 38

Egy 56 éves amerikai nő, Nancy Hauck hamarosan egy nagyon különleges élmény részese lesz: ő fogja megszülni saját unokáját. Fia, Jeff és felésege, Cambria nem tudták volna természetes úton világra hozni a babát, ezért a nagymama segítségükre sietett – írja a People.

Az amerikai Utah államban élő 32 éves Jeff és a 30 éves Cambria mindig is nagy családra vágyott. Két ikerpárjuk van: a hároméves, Vera és Ayva, valamint a 11 hónapos testvérek, Diesel és Luka.

Nagyon szerettek volna egy ötödik babát is, azonban az utolsó terhesség során komplikációk merültek fel, ezért az anya méhét eltávolították.

Az asszony ekkor érezte azt, hogy a tragikus élmény után segítenie kell fián és feleségén. Először fiának mesélte el, hogy vállalná a béranyaságot, aki nagyon meghatódott és természetesen éltek a lehetőséggel. Jeff szerint hatalmas boldogságot hozott életükbe a nagymama önzetlensége.

„Hálás voltam, hogy ilyen önzetlen és szerető anyukám van, aki hajlandó volt ilyen áldozatot hozni a családomért” – mondta a férfi.

Cambria és Jeff négy éven át jártak meddőségi kezelésre, ezért tudták, hogy nagyon kis esélyük van a sikerre és kockázatos lehet. Nancy nagyon meglepődött, amikor az orvosok teljesen egészségesnek és alkalmasnak találták a béranyasághoz.

A nagyszülők, Nancy és Jason, valamint Jeff és Cambria a boldog unokákkal

2022 januárjában Nancy hormonkezelésre kezdett járni, majd heteken belül teherbe is esett Jeff és Cambria embriójával. Májusban tudták meg, hogy kislányt várnak, aki november elején fog megszületni. Cambria rettenetesen hálás anyósa önfeláldozásáért:

„Ő egyszerűen csodálatos. […] Azt mondják, hogy a terhesség ragyogással jár, de Nancyé egy teljes világítótorony”, – mesélte Cambria.

Jeff nem tudja, hogyan fogják meghálálni ezt az áldozatot édesanyjának. A pár a magazinnak azt mondta, megpróbálják majd ugyanezt a szeretetet és odaadást adni saját családjuknak.