Tóth Gabi: „Sokan szeretnék, ha eltűnnék, de nem fogok”

3 nap ezelőtt 5

Tóth Gabi az utóbbi időben igazán megosztó személyiség lett. Rajongói és kedvelői mellett rengetegen kritizálják a zenéje, megújult stílusa, vagy éppen a mostanában egyre inkább előtérbe került hite miatt. De több hírességgel is volt konfliktusa: Lakatos Márkot és Kajdi Csabát például le is tiltotta a közösségi oldaláról.

[kapcsolodo]kajdi-csaba-utan-lakatos-markot-is-letiltotta-toth-gabi-az-instagramon/[kapcsolodo]

A Blikknek most élőben beszélt az elmúlt időszakról. Az énekesnő Lakatos Márk és Kajdi Csaba letiltásáról azt mondta,

“Azt éreztem, hogy amit a posztjaim alá beírtak, hergelés. Volt már pár ilyen komment, amikor úgy döntöttem, letiltom őket. Úgy éreztem, a gúny tárgyává tesznek és hergelik ellenem az embereket”

– fogalmazott Tóth Gabi, majd hozzátette:

“Alapból azt kell tisztába tenni, hogy mindenki a saját közösségének ad információt.

Aki az én oldalamra jön, az rám kíváncsi. Nekem nem jut eszembe átmenni valakinek az oldalára…túl lehet ezen lépni. Ha gúnyt akarnak űzni belőlem, megtehetik a saját oldalukon. És bármilyen hihetetlen, vannak sokan, akik szeretnek. Ezek a kommentek, a hergelés, egyes cikkek megviseltek, hiszen emberből vagyok. De lehet, hogy bizonyos embereknél bekapcsolok egy gombot, lehet, vannak, akiket egyszer egy hasonló hangszínű ember bántott… Mert miért támadnak? Mit csináltam…? Írtam egy dalt, olyan kézműves termékek szerepelnek benne, akiknek a készítőit szeretem és támogatom”.

Azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a sorsa Lakatos Márkéknak, az énekeső úgy fogalmazott: “Ha elfogadóak, el kell fogadniuk, hogy én meg ilyen vagyok. Az jöjjön az oldalamra, aki kíváncsi rám, meg aki szeret. Ez nem azt jelenti, hogy szakmailag jó kritikát nem lehet írni rólam”.

Tóth Gabit legújabb klipje miatt is sokan támadták, mondván, a videó olyan, mintha a turisztikai ügynökségnek készült volna, reklámfilmnek.

“Pesthez közel találkoztam egy olyan közösséggel, mint amiben Tapolcán felnőttem. Ahol vannak olyanok, akik hosszú dinasztiákon keresztül őrzik a hagyományokat, családi vállalkozásaikat, legyen szó sajtkészítésről vagy bármi másról, és ezt nagyon becsülöm, ezért is adtam nekik felületet a klipben” – fogalmazott Tóth Gabi, aki megjegyezte, kicsit visszatért oda, ahol 16 évesen abbahagyta és népzene is visszatért az életébe.

“Én nem népzenésszé változtam, hanem használom azokat az elemeket, amiket otthonról hoztam”

– mondja az énekesnő.

Tóth Gabi, aki vasárnap fellépett a Hősök terén, a pápa miséje előtt, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus kapcsán elmondta, hogy a felkérés egy szobavideónak köszönhető.

“A karantén alatt is énekeltem imadalokat, népdalokat, és mikor az egyik ilyet meghallották, felkértek arra, hogy ilyeneket talán színpadon is elénekelhetnék”.

– mesélte az énekesnő.

Gabi azt is elárulta, hogy a fellépés előtt abból merített az erőt, hogy a testvére, Vera odament hozzá és megölelte.

Tóth Gabi az utóbbi időben rengeteg negatív kommentet, üzenetet kapott. Azt mondja,

“voltak, akik valami miatt a gyermekem halálát kívánják, ez már méltatlan. A kislányom látott már sírni, olyankor megölel és azt mondja, gyere, anya, játsszunk”.

[kapcsolodo]eltuntettek-a-negativ-kommenteket-es-a-like-dislike-szamlalot-toth-gabi-uj-klipje-alol/[kapcsolodo]

Az énekesnő arról is beszélt, hogy az elmúlt időszak nehézségei után sem fordult meg a fejében az, hogy befejezze a pályafutását.

“Sokan szeretnék, ha eltűnnék, de nem fogok, sőt. Most fogok igazán elkezdeni azzal foglalkozni, amit mindig is akartam. Most jött össze az a közönség, amely igazán befogadó, és amelynek az üzenetet átadhatom”.

“Annyit szeretnék kérni az emberektől, hogy ne bántsuk egymást: ha nem tudunk örülni a másik sikerének, lépjünk tovább, ne csesztessük egymást. Ha ezt a példát mutatjuk gyermekeinknek, felhatalmazást adunk arra, hogy egymással is megtehessék, és nem biztos, hogy a tinédzserek ezt jól viselik, ahogy ez a múlt heti tragédiából is látszott. És az vesse rám az első követ, aki még nem hibázott és vétkezett” – zárta Tóth Gabi.

[kapcsolodo]turnie-kell-e-toth-gabinak-az-online-meszarlast/[kapcsolodo]