Tovább süllyed a Vasas, a Pakstól is kikaptak az angyalföldiek

5 nap ezelőtt 5

A labdarúgó magyar élvonal 24. fordulójában a Paks 3–2-re megverte Angyalföldön a Vasast.

Egyre kilátástalanabb helyzetben a Vasas, miután hazai pályán a Pakstól is vereséget szenvedtek. A vasárnap kora délutáni mérkőzésen mindenképpen a három pont megszerzése volt a cél a Vasasnak, mivel a tabella utolsó helyezettje a még bennmaradást jelentő 10. helyhez képest nyolc pontos lemaradásban volt. 

A vendégek más célokért küzdenek idén, esetleges győzelmükkel a tabella harmadik helyére léphettek volna fel. És ennek érdekében mindent megtettek, a mérkőzés 24. percében Hahn János szerzett vezetést a Paksnak, amely előny a félidőig kitartott, így vendég vezetéssel vonultak pihenőre a csapatok. 

A második játékrész elején beállt Böde Dániel, aki a későbbiekben két gólt is szerzett, az elsőt az 55. percben, míg a második találatot a 73. percben jegyezte. Immár háromgólos volt a paksi előny, amely után még sikerült zárkóznia a Vasasnak: Holender a 80.percben, míg Berecz a rendes játékidő utolsó percében talált be, de az egyenlítés már nem jött össze, így újabb vereségbe futottak bele az angyalföldiek.

Helyzetük a bennmaradás szempontjából pedig egyre reménytelenebb. 

Vasárnap még két élvonalbeli mérkőzést rendeznek, a Puskás Akadémia az Újpestet fogadja, míg a Ferencváros Zalaegerszegre látogat. 

OTP Bank Liga, 24. forduló
Vasas–Paks 2–3