Világcsúcs: a Felsőnána-Iregszemcse játékvezetője egyszer csak úgy elfáradt, hogy meccs közben ledőlt pihenni kicsit a pálya közepén

4 hónap ezelőtt 7

Remek videóval bizonyította a Trollfoci, hogy a magyar futball nemcsak a stadionokat tekintve nemzetközi színvonalú. A videó a hétvégén lejátszott Tolna megye III-as Felsőnána-Irgeszemcse meccsen készült. A Felsőnána tökutolsó, ezúttal is világos volt, miért: a szépítő góljukat hazai pályán 0-8-nál lőtték a 78. percben és még azután is kaptak egyet. De a poén természetesen nem ez, hanem Kardos Béla játékvezető emlékezetes alakítása:

Kardos Béla különös mozgására kétfajta magyarázat született.

Az egyik szerint Kardos filmrajongó és a hetvenes évek legendás, a tévékben néha azóta is ismételt természetfilmjéből, a Sivatagi show-ból játszotta el azt a híres jelenetet, amikor a szavanna állatai, élükön az elefánttal, tántorgósra berúgnak a marula nevű fa erjedt gyümölcsétől:

A másik magyarázat szerint Kardos egyszerűen attól készült ki, hogy a bajnokságban eddig egy gólt sem szerző iregszemcsei Pálinkás Kevin egymás után kettőt is belőtt.