150-200 millió forintos tőkeemelést tervez a Navigator Investments

1 hét ezelőtt 5
150-200 millió forintos tőkeemelést tervez a Navigator Investments
Megkezdte a korábban már bejelentett tőkeemelés előkészítését a Navigator Investments – derül ki a BÉT-en közzétett közleményből.

A Navigator Investments igazgatósága a közgyűlés felhatalmazását követően tőkeemelésről döntött mai határozatával. A társaság fejlesztési tervei finanszírozása érdekében tőkebevonást hajt végre új, a korábbiakban kibocsátott törzsrészvényekkel mindenben megegyező jogokat biztosító részvények forgalomba hozatalával, legalább 150 millió forint és legfeljebb 200 millió forint összkibocsátási célértékben.

A tőkeemelés pénzbeli hozzájárulással történik, részvényenként 100 forint kibocsátási érték mellett, legfeljebb 149 jogi és természetes személy részvételével, jegyzési eljárás lebonyolításával. A társaság az egy személy általi jegyzés értékét legalább 500 ezer forintban határozza meg. A célértéktől a jegyzés eredményének ismeretében az üzleti érdekek szem előtt tartásával eltérhet a vállalat az igazgatóság határozata szerint.

A tervezett tőkeemelésről és céljairól múlt heti befektetői prezentációján beszélt a vállalat igazgatóságának elnöke:

Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével.

Címlapkép forrása: Portfolio

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Holdblog

Vége a luxusóra-őrületnek?

A Morgan Stanley és a LuxConsult közös, 2023-as kutatása alapján a címben feltett kérdésre a rövid válasz az, hogy közel sem. A 2022-es esztendőhöz képest... The post Vége a luxusóra-őrül

Kiszámoló

Ez történt a héten 0421

A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki 320 drónnal és rakétával lőtte Izrael területét, bosszúból a szíriai iráni konzulá

Holdblog

Félrealkalmazkodunk

Az alkalmazkodás maga az élet. Mi sem vagyunk ez alól kivételek, ugyanakkor a szellemi képességeink és az erős technológiánk mellett és részben miatt hajlamosak vagyunk... The post Félrealkalm

Ők a leggazdagabb magyar nyugdíjasok

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

  • 16:23
  • 16:23
  • 16:23
  • 16:22
  • 16:18
  • 16:16
  • 16:14
  • 16:13
  • 16:13
  • 16:13
  • 16:12
  • 16:10
  • 16:09

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024

2024. május 8.

AI in Business 2024

2024. április 23.

Balaton Konferencia 2024

2024. május 2.

Portfolio Agrofuture 2024

2024. május 23.

Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!