26 milliós filmből rúgták ki Jake Gyllenhaalt, miután kiakadt, ordibált és alsóra vetkőzött a forgatáson

2 hónap ezelőtt 10

[sz]Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent[sz]

Napjaink egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb színésze Jake Gyllenhaal. A drámai szerepek mellett látha akcióhősként vagy kemény fiúként. Mint kiderült, a való életben is tud nehéz eset lenni – írja a Technikart alapján a Blikk.

Pár éve kezdték forgatni a Suddenly című filmet, amely egy házaspár történetét meséli el, akik egy álomutazásra indulnak, de végül az Atlanti-óceánon egy lakatlan szigetre kerülnek egy baleset miatt. A film főszerepe mellett a produceri munkákban is részt vett Gyllenhaal.

Ám a forgatás közben komoly konfliktus alakult ki közte és a rendező Thomas Bidegain között, mivel a színész mindennel elégedetlen volt. Ráadásul a koronavírustól is retteget, ezért lehetetlen dolgokat követelt. A bejegyzések szerint emiatt a munkálatok megkezdése után pár nappal teljesen szétesett a produkció, amely 26 millió dolláros költségvetéssel készült.

A színész többek között azt követelte, hogy a díszletépítők ne a hotelben, hanem a saját autóikban aludjanak a fertőzveszély elkerülése miatt. Közben kiabált, végül alsónadrágra vetkőzve bement a jéghideg óceánba, mondván, hogy ha tengert lát, akkor úsznia kell.

A rendező végül nem volt hajlandó tovább dolgozni vele. A film elkészült, de kisebb nevekkel, francia nyelven, Gilles Lellouche és Mélanie Thierry kapták a főszerepeket. Az alkotást több európai országban is bemutatták, nálunk még nem volt látható.

[kapcsolodo]/gaspar-gyozo-szulinapozott-csak-titoktartas-mellett-lehetett-ott-lenni/[kapcsolodo]