8 és 5 éves testvérpárt gázolt halálra egy részeg nyugdíjas, aki belehajtott a szülinapi zsúrba

2 hét ezelőtt 11

[sz]Maier Vilmos[sz]

Meghalt egy 8 éves kislány és 5 éves öccse, miután egy vitorlásklubban rendezett születésnapi zsúrba hajtott egy részeg sofőr Michigan állam Berlin nevű városában szombaton, írja a CBS News. A 66 éves nő délután 3 óra körül rohant bele az épületben tartott gyerekzsúrba, és csak 7 métert megtéve állt meg az autója.

A michigani seriff közölte, hogy 15 embert kellett ellátni a mentőknek. A fiatal testvérpárnak esélye sem volt a túlélésre, a helyszínen életüket vesztették. Rajtuk kívül további hat felnőttet és három gyereket szállítottak a környékbeli kórházakba súlyos vagy életveszélyes állapotban. Másokat a bulin résztvevők vittek kórházba az autóikkal. A seriff szerint nem tudni pontosan, hogy hányan tartózkodtak a baleset idején az épületben.

A tragédiát okozó nyugdíjast őrizetbe vették halálos kimenetelű, ittas állapotban elkövetett gépjárművezetés gyanújával. A nő együttműködik a hatóságokkal.

A balesetről előkerült egy videó is, amit egy szomszédos épületre szerelt kamera rögzített. A felvétel jól látszik, hogy a SUV lassítás nélkül, hatalmas sebességgel tart az épület felé, majd a becsapódás után az utcára rohannak az emberek:

[kapcsolodo]az-ittas-soforert-a-rendorsegre-erkezo-cseresofor-is-reszeg-volt-soltvadkerten/[kapcsolodo]