A CIG Pannónia fogja biztosítani a Magyar Telekom termékeit

4 hónap ezelőtt 10

Portfolio 2023. december 21. 13:12

Csütörtökön a CIG EMABIT és a Magyar Telekom csoportos kiterjesztett garancia biztosítási szerződést kötöttek egymással. A megállapodás 36 hónapos határozott időtartamra jött létre azzal, hogy amennyiben a szerződő felek bármelyike eltérő nyilatkozatot nem tesz, a határozott időtartam végét megelőző 180napig, akkor a szerződés a határozott időtartam lejártát követően határozatlan időtartamúvá válik.

A megállapodás további eleme a szerződő felek által megkötött kiegészítő biztosításközvetítői szerződés is, amely alapján

a Telekom a csoportos kiterjesztett garancia biztosítási szerződés értékesítése keretében az EMABIT javára és érdekében biztosításközvetítői tevékenységet végez.

Azt egyelőre nem közölték a felek, hogy a kiterjesztett garancia biztosítási szerződés a Magyar Telekom mely készülékeire és termékkörére terjed ki (kizárólagos-e), illetve hogy becslésük szerint mekkora díjbevételt fog generálni a biztosító számára.

Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével.

Címlapkép forrása: Portfolio