„A fojtószorítást éreztem nagyon, a torkom fájt, kívül és belül is” – Megszólalt a fiatal, akit Krúbi koncertjén vertek meg a biztonságiak

3 hónap ezelőtt 15


[sz]Malinovszki András / Fotó: RTL[sz]

Ahogy arról korábban beszámoltunk, súlyos incidens történt Krúbi Budapest Arénában megtartott koncertjén: az elfogyott karszalag miatt kialakult vitában a Valton egyik biztonsági őre sokkolóval támadott egy rajongóra, de lökdösődtek is a rajongókkal.

[kapcsolodo]video-sokkoloval-ment-neki-a-biztonsagi-or-az-egyik-rajongonak-krubi-arenas-koncertjen[kapcsolodo]

Az RTL Híradójának nyilatkozott a V.B. monogramú vendég, aki részletesen elmesélte, mi történt vele.

„A videón is látszik, hogy meglepődtem, csípő érzés volt. Az egyik sokkolás eredménye nagyon látszik, még most is, a felkaromon van két elég nagy lila foltom. A fojtószorítást éreztem nagyon, a torkom fájt, kívül és belül is” – mesélte a férfi. Hozzátette: „Amikor a mi társaságunkból egy lány megkérdezte a biztonságiakat, mi lesz a megoldás, hogyan tudunk majd bejutni, akkor elkezdték lökdösni. Utána odament az egyik barátom, őt szintén meglökdösték, majd fejbe is ütötték”.

Ezután előkerült a sokkoló, rajongókat vittek földre és vezettek ki az Arénából. Egy kicsivel később hoztak még néhány karszalagot, így többen, köztük V.B. is be tudott jutni. A társaságából azonban sokan nem tudtak bemenni a kiemelt állóhelyre, és amikor rákérdeztek erre a biztonsági őröknél, akkor földre vitték őket, fojtogató szorítófogást alkalmaztak, és barátjával együtt kivezették őket a koncertről.

„Nem engedtek semerre, nem tudtam bemenni a kabátomért, nem mehettem vissza a koncertre”

– mondta el a fiatal.

A Facebookon és a Redditen többen is hasonló tapasztalatokra panaszkodtak. V.B., miután kivezették, látta azt is, hogy több társaságot is kivezettek a koncertről, szerinte indokolatlanul. Ezután rendőrt hívtak, a koncert végére oda is értek. Meghallgatták őket, majd intézkedés nélkül elmentek.

A rajongónak Krúbi menedzsmentje azt mondta: megtesznek mindent az ügyben, és megpróbálnak kárpótlást adni nekik.

Az RTL riportja az incidensről