A Harry Potter-filmek színésznőjének nem tetszik, hogy a saga csak gyerekeknek való a kollégája szerint

4 hét ezelőtt 10

A Harry Potter-filmek színésznőjének nem tetszik, hogy a saga csak gyerekeknek való a kollégája szerint

A Lavender Brownt alakító Jessie Cave más véleményen van, mint Miriam Margolyes, aki elég sarkosan fogalmazott erről nemrég.

Ingoványos terepre tévedt Miriam Margolyes, a Harry Potter-filmek Bimba professzora, aki jól odamondott a saga felnőtt rajongóinak. Szerinte a világ egyik legnépszerűbb varázslótörténete ugyanis nem nekik való, hanem gyerekeknek, és aki még felnőve is odavan érte, annak ideje túllépnie.

Egyik kollégáját, a Lavender Brownt játszó Jessie Cave-et most pont arról kérdezték egy interjúban, hogy mit szól Margolyes megosztó kijelentéséhez. Cave szerint kellemetlen, ami történt, és nem tetszik neki a véleménye, de azt is hozzátette: reméli, hogy az amúgy is gyakran vicceskedő Margolyes nem gondolta teljesen komolyan, amit mondott.

J. K. Rowling regényei 1997 és 2007 között jelentek meg, a belőlük készült filmadaptációk pedig 2001 és 2011 között, a varázslótörténetek iránti imádaton azonban nem fog az idő. Játékokat, spin-offokat, tévésorozatot és könyveket gyártanak róla azóta is, az egyik ilyenről mi is beszámoltunk: