A hosszú házasság titka a jó szex Joe Biden szerint

2 hónap ezelőtt 10

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke 47 éve él házasságban a második feleségével, Jill Bidennel.

Joe Biden elnök egyszer azzal viccelődött a bizalmasai előtt, hogy a hosszú és tartós házasság kulcsa a "jó szex" – ez szerepel legalábbis abban az amerikai first ladykről szóló könyv, amit a New York Times fehér házi tudósítója, Katie Rogers írt.

Az USA 81 éves elnöke 47 éve házas. A felesége Jill Biden kilenc évvel fiatalabb nála, és még egyetemista volt, amikor megismerkedtek. Joe Biden ekkor már fiatal özvegyként élt.

A Guardian szerint Rogers könyve bemutatja azokat a gyötrelmeket, amelyeket Joe Biden átélt, amikor első felesége, Neilia 1972-ben egy autóbalesetben meghalt a lányukkal, Naomival együtt.

Joe Biden ötször kérte meg a jelenlegi felesége, Jill kezét, mire igent mondott.

Olyan türelmes voltam, amennyire csak tudtam, de ez felpaprikázott. Vagy úgy döntesz, hogy hozzám jössz feleségül, vagy ennyi, én kiszállok. Nem kérlek meg újra

- mondta Biden az ötödik próbálkozásról Rogers könyve szerint.

A fiatal pár az esküvő után a nászútját Budapesten és a Balatonon töltötte.

Az Amerikai nő - A modern first lady átalakulása Hillary Clintontól Jill Bidenig című könyv ezen a héten jelenik meg az USA-ban. Bár a 276 oldalas írásból alig egy bekezdésnyi foglalkozik a jelenlegi elnök szexuális életével, a sajtó azonnal ezt a részt kapta fel.