A Roma az utolsó pillanatban nyerte meg a védője rosszulléte miatt félbeszakadt mérkőzést

1 hét ezelőtt 8

Az utolsó pillanatban gólt szerezve az AS Roma kicsikarta a győzelmet az Udinese vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában 1–1-es állásnál félbeszakadt mérkőzés csütörtöki befejezésén.

Mint arról beszámoltunk korábban, a fővárosiak védője, Evan Ndicka a második félidő közepén lett rosszul az Udinese elleni bajnokin, amely után rögtön kórházba szállították, a mérkőzést pedig félbe szakították. Azóta kiderült, nem szívroham okozta a Roma játékosának rosszullétét, hanem légzési problémái adódtak a mellkasára kapott ütések miatt. 

Az Udinese az eset óta edzőváltáson is átesett, immár Fabio Cannavaro irányítja az olasz csapatot. A csütörtök esti folytatáson a Cannavaróhoz hasonlóan játékosként világbajnok Daniele De Rossi tanítványai Bryan Cristante 95. percben szerzett góljának köszönhetően örülhettek a lefújáskor.

Az Európa-ligában elődöntős Farkasok számára rendkívül fontos volt a három pont megszerzése, mert sikerükkel megerősítették a Bajnokok Ligája-indulást érő ötödik helyüket. Az 1995 óta élvonalbeli udineiek helyzete ugyanakkor továbbra is rendkívül veszélyes, mivel csak jobb gólkülönbségükkel előzik meg a kieső helyen álló Frosinonét.

Serie A, 32. forduló

  • Udinese–AS Roma 1–2 (1–0)

Index könyvek

Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM