„A szívem szakadt meg a kislányért” – kizuhant egy gyerek az ötödik emeletről Csepelen, megszólalt egy szemtanú a tragédiáról

1 hét ezelőtt 22

Tegnap megírtuk, hogy Csepelen egy ház ötödik emeletéről kizuhant egy hároméves kislány, aki szerencsére nem a földre, hanem a ház előtti bokorcsoportra esett, így életben maradt. Most a Ripost részletesebb beszámolóval szolgált az esetről.

A lap szerint a bokrokon fekvő gyermekre egy arra járó gyalogos bukkant rá, ő riasztotta a mentősöket és a rendőröket is.

Az elsőként kiérkező járőrök közül az egyik rendőrnő fogta a kislány fejét és kezét, és beszélt a gyermekhez, amíg a mentők meg nem érkeztek.

A szülők ekkor vették észre, hogy nagy a baj. Addig csak a lakásban keresték a gyermeket, de az utcai hangokra felfigyelve kinéztek az ablakon, és szembesültek a szörnyű tragédiával. Egy szemtanú így beszélt erről:

„Egy nő sírt lent nagyon, amikor a mentők dolgoztak, valószínűleg ő volt a kislány anyja. Nagyon sajnálom, ami történt, tudom, hogy egy ilyen korú gyerek mellett elég egy fél percre másfelé nézni. A szívem szakadt meg a kislányért, meg azért az asszonykáért, ott zokogott szegény.”

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt indított büntetőeljárást.