A Szomszédok című teleregény már megint rég megelőzte az Oscar-jelölt filmeket

1 hónap ezelőtt 10

A Szomszédok című teleregény már megint rég megelőzte az Oscar-jelölt filmeket

Nincs az a hollywoodi szuperprodukció, aminek ne lehetne megtalálni az előzményét Vágási Feriék és Mágenheim doktorék történeteiben.

„Elképesztően pihent ötlettel állt elő a Twitteren Szöllőskei Gábor filmes újságíró, amit megdöbbentően precízen sikerült kiviteleznie: az összes, 2023-ban a legjobb film Oscar-díjára jelölt filmhez választott egy-egy képkockát a Szomszédok című teleregény 331 epizódjából” – írtuk épp egy évvel ezelőtt, de ugyanezt írhatnánk most is, kizárólag az évszámot kéne átírni. Meg még annyit, hogy ezúttal a Facebookon látható a végeredmény.

Szöllőskei megint hihetetlenül jó érzékkel találta meg a legjobb film Oscar-díjára jelölt filmeknek megfeleltethető kockákat, a Barbie-nál a korát megelőző, pink susogóssal, az Egy zuhanás anatómiájánál az abban a filmben szereplő jelenet tűpontos leképezésével, de hogy még az Oppenheimerhez is talált megfelelő Szomszédok-kockát, az előtt tényleg muszáj megemelni a kalapunkat.

Íme az idei jelöltek:

Szöllőskei Gábor EchteMozi

SzomszédOscar 2024! Idén is összegyűjtöttem a legjobb film kategóriájának Oscar-jelöltjeit Szomszédok-módra! Egészségetekre! #szomszédoscar