AC Milan: újabb angol középhátvéd érkezhet! – sajtóhír

6 hónap ezelőtt 15

Olasz és angol sajtóhírek szerint az AC Milan kiszemelte az angol Premier League-ben szereplő Bournemouth középhátvédjét, Lloyd Kelly-t.

🔴🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 AC Milan are working on deal to sign Lloyd Kelly in January, considered interesting centre back for present and future.

Understand Juventus are also interested and informed on conditions of the deal.

Kelly, out of contract in 2024 — NO option for #AFCB to extend his deal. pic.twitter.com/wzrrh40zvN

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 2, 2023

A 25 esztendős angol hátvéd hasonló utat járhat be, mint a Chelsea-től szerződtetett honfitárs, Fikayo Tomori, akinek kimondottan bevált a milánói szerződés, bármennyire is meglepő volt elsőre az átigazolás ténye.

Fabrizio Romano szerint az AC Milan már felvehette a kapcsolatot Kelly-vel, akit az olaszok terve szerint szabadon igazolható játékosként szereznének meg a következő nyáron, miután Kelly szerződése lejár a Bournemouth együttesével.

Romano azt is tudni véli, hogy a korábbi Bristol City-nevelésű játékos – aki egyébként nevelőegyüttesét elhagyva 2019 óta a Bournemouth futballistája – jelenlegi szerződés nem tartalmaz hosszabbítási opciót, ennek eredményeként januárban szabadon tárgyalhat a kérőkkel, így például az AC Milannal.

fociclub

Bejegyzés navigáció