András herceg pucér feneket villant a Netflix új filmjében

3 hét ezelőtt 24

A streamelők szerint ezt a kedélyeket borzoló jelenetet igazán kivághatták volna az Interjú a herceggel című játékfilmből.

Megjelent a Netflixen a Scoop, vagyis az Interjú a herceggel című egészestés film, amely Gillian Anderson és Rufus Sewell főszereplésével András yorki herceg elhíresült, 2019-es BBC-interjújának a hátterét mutatja be.

András herceg eredetileg azért adott interjút, hogy elhárítsa a találgatásokat a szexuális bűnöző, Jeffrey Epsteinnel való kapcsolatáról, de a beszélgetés az ő szempontjából olyan katasztrofálisan sikerült, hogy néhány nappal később kénytelen volt visszalépni a közéleti szerepeitől, és ezt követően megfosztották a Királyi felség cím használatától is.

Scoop | Official Teaser | Netflix

Gillian Anderson, Keeley Hawes, Billie Piper, and Rufus Sewell star in this behind-the-scenes account of Prince Andrew’s infamous Newsnight interview. Watch Scoop, only on Netflix: https://www.netflix.com/Scoop #Scoop #Netflix #MovieTrailer About Netflix: Netflix is one of the world’s leading entertainment services with over 260 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, films and games across a wide variety of genres and languages.

A film eddig pozitív fogadtatásra talált, de van egy jelenet, amire sok Netflix-felhasználó szerint igazán semmi szükség nem volt. A jelenetben az interjú után a Sewell által alakított András herceg vesz egy forró fürdőt, és próbál lazítani, miközben folyamatosan cseng a telefonja a szobában. Kikászálódik a kádból, és ekkor látszódik a meztelen ülepe. A streamelőkön kívül Rob Lownie kritikusnak is megakad a szeme a jeleneten: “Rufus Sewell nagyon jó; az írás nagyon önelégült, András herceg fenekének mutogatása teljesen szükségtelen” – fogalmaz.

Mint Sewell elárulta: a fenék nem is igazi, műülepet viselt a forgatáskor.

A film Sam McAlister könyvén alapul, McAlister volt a BBC Newsnight című műsorának korábbi producere.