Angelina Jolie ma nem lenne hollywoodi színésznő

4 hónap ezelőtt 6

A stressz, a hiteltelenség egyre jobban nyomasztja és zavarja. Jövendőbeli terve az, hogy végleg elköltözik, és több időt tölt majd Kambodzsában, az ottani házában.

Angelina Jolie úgy nyilatkozott a Wall Street Journalnak, hogy ma nem lenne színésznő, Hollywoodban legalábbis semmiképp. A színpadi szereplést talán megfontolná, de a sűrűjéből kimaradna. Ezt a véleményét azzal indokolta, hogy amikor kezdte, nem volt elvárás, hogy mindent, a magánéletét is megossza a nyilvánossággal, nem úgy, mint ma, mikor már két évtizede kell elviselnie, hogy megfigyelik minden lépését, és mikor hét éve elvált Brad Pittől, ez még jobban felerősödött.

A stressz annyira kijött rajta, hogy amikor 2018-ban a Demóna forgatásán játszott, észrevette, a hangja is megváltozott az első részhez képest.

A szervezetem nagyon erősen reagál a stresszre. A vércukorszintem fel-leingadozik. Hat hónappal a válásom előtt hirtelen Bell-bénulásom is lett

— mondta Jolie.

Ma már nem is él társasági életet, mert ha kilép a házából, egyből követni kezdik. Bár nem igazán érdekli, mit ír róla a sajtó, hiszen minden jelzőt megkapott már a hosszú évek során, de mégis nyomasztó az állandó közfigyelem. Úgyhogy azt tervezi,  véglegesen elhagyja Los Angelest és több időt tölt majd kambodzsai házában, mert „Hollywood nem egészséges hely“ és ő a hitelességet keresi.

Hét ével ezelőtt kezdett kevesebb filmes munkát vállalni, és csak rövidebb forgatásokba vágott bele, mert gyógyulnia kellett. Mostanában sincs kirobbanó formában,

Úgy érzem, tíz éve nem vagyok önmagam, de nem akarom részletezni...

Az elmúlt nyolc évben csak két főszerepet kapott: a 2019-es Demóna folytatásban és a 2021-es Akik az életemre törnek-ben.

Mellékszerepekben tündökölt a Marvel Örökkévalókban és a 2020-as Jöjj velem fantasyben.

Jó hír viszont, hogy a hétvégén még mindig Budapesten tartózkodott, összefuthattunk vele és fiával egy Attila úti vietnami éteremben.