Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

1 hét ezelőtt 15

Az Európa-ligából történt negyeddöntős kiesést követően így újabb csapás érte a Vörösöket, mert létfontosságú lett volna számukra a győzelem a bajnoki címért folyó hármas versenyfutásban, ugyanis az Arsenal - keddi sikerének és a Liverpool kudarcának köszönhetően - három ponttal meglépett, míg a címvédő Manchester City hátránya úgy maradt egy pont, hogy két meccsel kevesebbet játszott.

A pontlevonások miatt a bennmaradásért küzdő Everton a sikerével megszakította rossz sorozatát városi ellenlábasával szemben, ugyanis otthon az előző 12 összecsapáson - kilenc döntetlen, három vereség - nyeretlen maradt ellene.

A magyar válogatott csapatkapitányát már 2-0-s Everton-vezetésnél a 63. percben cserélték le.

A Premier League másik magyarjának sem volt jó estéje, mert bár csapata, a Bournemouth 1-0-ra nyert a Wolverhampton Wanderers otthonában, de Kerkez Milost a 79. percben kiállította a játékvezető, mert rácsúszott ellenfele lábára. A hazaiak kétszer is a hálóba találtak, az első góljukat szabálytalanság, a másodikat les miatt nem adták meg.

A Manchester United bár kétszer is hátrányba került, végül 4-2-re verte sereghajtó vendégét, a Sheffield Unitedet, a meccs pedig arról marad emlékezetes, hogy az első félidőben egyenlítő Harry Maguire szerezte a Premier League mostani idényének 1085. gólját, ami új csúcsot jelent, amióta húszcsapatos az élvonal.