Atlético: már Simeone is elbúcsúzott világbajnok játékosától? – képpel

3 hónap ezelőtt 6

Mint arról mi is beszámoltunk, az Atlético Madrid támadóját, Angel Correat Szaúd-Arábiába hívja az Al-Ittihad együttese. A 28 esztendős csatár jövő kapcsán továbbra is sok a kérdőjel, bár a “matracosok” trénerének, Diego Simeonénak a legutóbbi szavait hallva talán kezd szűkülni a kép.

🚨🇦🇷 Diego Simeone on Ángel Correa in talks to join Saudi.

“Yesterday, I had a long conversation with Correa. I hope the best for him”.

“I always say that for people who have given us their hearts, whatever happens, we will support them”. pic.twitter.com/j5hBjBDN0m

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 22, 2024

A spanyol fővárosban nevelőegyesületétől, a San Lorenzo csapatától 2015 januárjában szerződő Correa korábban hosszú évekig Diego Simeone kulcsembere volt, az idei szezonra viszont már csupán lényegében a lehetséges játékidő felét töltheti a pályán a 28 esztendős, 24-szeres argentin válogatott játékos.

A játékperceket, és persze a mesés anyagi haszonnal járó szaúdi lehetőséget nem csoda, hogy fontolóra vette Ángel Correa. Mindezt lényegében Diego Simeone is elismerte a minap, amikor honfitársáról kérdezték.

“Tegnap egy hosszú és személyes beszélgetésünk volt Correával. Egyet tudok mondani, a legjobbakat kívánom neki! Mindig is úgy tartottam, hogy történjék bármi, azokat a játékosokat, akik szívüket és lelküket kitették a klubért, maximálisan támogatnunk kell.” – fogalmazott az Atlético trénere, akinek szavaiból nem véletlen, hogy sokan arra következtetnek, hogy rövidesen megtörténik a klubváltás.

“Correa esetében pontosan így történik majd minden. Mi mindenben támogatjuk őt!” – jegyezte még meg Simeone, aki a spanyol sportsajtóban megjelentek szerint lényegében beletörődött abba, hogy honfitársa 8 év és közel 400 tétmérkőzés (egészen pontosan 398 találkozó, 74 góllal és 58 gólpasszal – a szerk.) után elhagyja majd az Atlético Madrid együttesét – Mindezt emelt fővel, az Európa-liga győzteseként, spanyol bajnokként valamint Európai Szuperkupa-győztesként teheti meg.

fociclub

A Atlético: már Simeone is elbúcsúzott világbajnok játékosától? – képpel bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.

Bejegyzés navigáció