Az Arsenal kihagyta a nagy esélyt

4 hónap ezelőtt 9

A Tottenham 3-1-re verte a sérült Kerkez Milost nélkülöző Bournemouth-t, a Spurs találatait Sarr, Szon-Hung Min és Richarlison szerezték, Scott csak 0-3 után, a 84. percben szépített. A Bournemouth november 4. óta először kapott ki a Premier League-ben. A Tottenham dél-koreai csapatkapitánya a bajnoki idénybeli góljait és gólpasszait összeadva 17-nél tart, ez jobb, mint előző idénybeli teljesítménye.

A Tottenhamnek 39 pontja van, egyetlen pontra megközelítette a negyedik helyen ragadt Arsenalt. Az Ágyúsok immár hárompontos hátrányban vannak a Manchestger City mögött a vesztett pontokat tekintve. Rossz passzban vannak, december ö óta a megszerezhető 15 bajnoki pontból tizenegyet elveszítettek.

A Fulham ellen Bukayo Saka már az ötödik percben megszerezte idénybeli hatodik bajnoki gólját, de a hazai csapat fordítani tudott. A 29. percben Raúl Jiménez, az 59.-ben pedig Bobby Decordova-Reid szerzett gólt. A Fulham győzelemmel zárta le három vereségből álló rossz sorozatát. A meccsen a két kapus közötti különbség is döntött: Raya nagyon gyengén védett, ellenben a Fulhamben remekelt a 2022 augusztusában éppen az Arsenaltól érkezett Bernd Leno.